duminică, 16 ianuarie 2011

About Love

Si , incepem un nou capitol "Da , Da ... Dragostea" .

Am trecut prin multe relatii sa spun , ca gasca prin apa , si am descoperit ca , la varsta asta nu prea gasesti relatia perfecta , stabila , cu tot ce`ti doresti.

Daca stau bine si ma gandesc , relatia perfecta nu exista , peste tot certuri , minciuni dese si sa spun si lipsuri (asta daca relatia se bazeaza pe portofel , ca nah! , e criza nene!).

Cel putin stiu ca:
Nu exista fata perfecta...
Nu exista relatie fara certuri...
Nu exista relatie fara linguseli...
Nu exista relatie fara telefon mobil si tehnologie (ca nah ! mesaje " ce faci iubitule ? dormi?" "nu dorm iubit`o!" "Iubitule ma iubesti?" "Dorm iubit`o" :) )
Relatie fara bani (asta se stie , ca multe sunt "pă interes mancatz`ash" si daca situatia materiala a baiatului e buna , ce zice fata "Haţes , am dat lovitura!" )

Ma rog , intr-o relatie , chestia importanta si de baza , este sa nu asculti de lume , indiferent , prieten dusman!
Sunt multe japite care probabil , iti vor raul si vor ca tu / ea sa te desparti/se desparta de tine (ca nah! va sta prea bine si ei n`au ce ai tu si pana mea *xxx*) :).
Totu`i frumos cand se termina cu bine , si o relatie nu se termina la o fata , in totdeauna v-a fi o alta si o alta si o alta si o alta si o alta si o alta .... si ... o alta :) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu