luni, 7 februarie 2011

3 Saptamani Impreuna...


Sincer , nu`mi vine sa cred ce repede trece timpul.
Cu ajutorul zambetului Tau , reusesti sa ma scoti din toate starile penibile si reusesti sa imi pui un zambet calduros pe fata...
Cu privirea Ta , care simt ca-mi strabate chipul , trupul si zambetul , reusesti sa ma incalzesti si mai reusesti sa alungi problemele din viata mea (sau macar ma faci sa nu ma mai gandesc la ele.) !
Cu mana Ta , care tine strans mana mea , reusesti sa aduci soarele in viata mea , sa dai de`oparte norii si sa alungi orice furtuna!
Cu Tine , simt ca reusesc sa ajung oriunde si sa`mi ating toate telurile!Ai devenit o fata speciala pentru mine , si-ti multumesc pentru ca stiu ca-mi esti alaturi si Tu ma faci sa zambesc , sa ma simt fericit si usor, usor ti-ai fixat un loc acolo , in inima mea!
Imi place , reusim sa trecem prin razboi si noroi (si la propriu si la figurat ;x) si faci ce faci si-mi arunci o privire care reuseste sa intre in sufletul meu si sa ma faca sa ma simt ca o bestie (in adevaratul sens al cuvantului) :"> ...
Tu , ma faci sa tin fruntea sus orice s-ar intampla , ma mangai si ma alinti cum numai tu stii (:x).
Imi pare bine ca , reusesti sa ai grija de mine (nu de alta dar stii ca sunt foarte "incatzapanat" :d ) si stii ca atunci cand vei avea probleme sau vei fi suparata , voi fi acolo , te voi sprijinii , cand vei schiopata si vei merge intr`un picior , voi fi acolo , sa te sprijin , daca doamne fereste! o sa cazi , voi fi acolo , te voi ridica si te voi scutura de praf , si te voi ajuta sa mergi impreuna cu mine pe acelasi drum !
Oricand vei avea nevoie de mine , voi fi acolo si iti sunt alaturi!
Te adooooooooor ;x pentru ca tu ma faci sa zbor!!!

2 comentarii: